MvS-Architectuur is in 2011 opgericht en specialiseert zich in het ontwerpen van allerlei projecten, zoals (recreatie-)woningen, appartementen, bedrijfspanden en het maken van additionele ondersteuning zoals 3d-animaties en maquettes voor derden. Ook kleinere opdrachten zoals verbouwingen, inrichtingen en tuinontwerpen zijn geen probleem.

Dankzij veel enthousiasme en een beheersing van verschillende computerpakketten, kunnen sommige ontwerpen en animaties al op zeer korte termijn te verwezenlijken zijn. Tevens kunnen er ook verschillende maquettes geleverd worden. Deze kunnen variëren van schets- tot definitieve maquettes. Speciaal voor bedrijven is een presentatie met een kwalitatief hoogwaardige maquette een uitstekende kans om extra in de publiciteit te komen.

Door vooraf de grenzen van het project goed door te nemen, kan er als particulier of bedrijf altijd een ontwerp naar uw wens gemaakt worden. Aangezien er in een vroeg stadium van het ontwerpproces al 3d- animaties worden toegepast, is het voor u als opdrachtgever heel snel mogelijk om een goed inzicht te krijgen in het plan. Dit geeft u werkelijk een extra dimensie om rekening mee te houden.

Hier bovenop is het eerste kennismakinggesprek gewoon gratis.

Laat u overtuigen.